Ik ben Heidi Panjoel, geboren op 9 september 1974. Samen met mijn man, mijn dochter (2004) en stiefdochter (2006) wonen wij in Reusel, in ons zelf verbouwde oude huis met heerlijke tuin van 1000 m2.

“Anders…”

Ik ben opgegroeid als oudste dochter met twee jongere broers. Vader ging werken, moeder zorgde voor het huishouden en de kinderen. Ondertussen was er veel ‘gedoe’. Ik voelde me als kind vaak ‘anders’, er niet bij horen. En tegelijkertijd voelde ik me verantwoordelijk voor ieders welbevinden. Verwarrend…

Ik had geen idee wie ik zelf was, maar was me daar niet van bewust.

Nieuwe focus…

Als jong volwassene ben ik mezelf beter gaan begrijpen doordat ik anders ben gaan kijken. Ik ken mijn eigen geboorteverhaal en de patronen die ik ontwikkeld heb. Ik heb geleerd te focussen op ‘waar word ik blij van, wat is goed voor me’. Waar ik super blij van word is ‘gedoe’ helder krijgen! Ik geniet van ons samengestelde gezin. En al is het soms lastig, we groeien iedere keer een stapje verder door het ‘gedoe’ samen aan te gaan.

 

Van ontdekking naar missie!

Rond mijn 30ste begon ik te begrijpen dat ik niet ‘raar’ ben, maar gewoon heel veel voel. Ik ben me daarin gaan verdiepen en heb de cursus “Helende Engelen Energie” gevolgd. Ik begon te ervaren dat mijn gevoel mij heel veel vertelt én dat het klopt wat ik voel! Ik leerde er op vertrouwen! Er werd veel duidelijk voor mij en kon er niet langer omheen: Na 16 jaar met veel liefde en plezier in de kinderopvang te hebben gewerkt was het tijd voor de volgende stap. TORI kwam op mijn pad en daarna de specialisatie tot geboren professional en systemisch coach. Dit heeft deuren geopend om mijn missie uit te dragen: Het ‘gedoe’ ontrafelen; meiden en vrouwen helpen hun eigen verhaal, krachtbronnen en echte ‘ik’ te ontdekken. Samen op weg om vanuit liefde en verbinding (weer) voluit te LEVen!