Ervaringen

Bij Heidi heb ik veel grote stappen gezet. Ik had last van paniekklachten, hartkloppingen, onwel worden. Menig specialist heb ik bezocht, maar werd steeds weggestuurd omdat ze niets konden vinden… Bij het eerste bezoek aan Heidi hebben we mijn geboorte in kaart gebracht. Het regende kwartjes, alles viel op z’n plek! Er is me heel veel duidelijk geworden en ik ben ‘klachtenvrij’! De sessies daarna heeft vele deuren geopend waar ik zelf nooit zo bij stil had gestaan. Het heeft een enorme positieve draai aan mijn gezin én leven gegeven. Super bedankt!

_een moeder, na een coachtraject van 3 maanden, maart 2019

Heidi je werkt echt! Iedere dag weer bevestiging, mijn dochtertje slaapt iedere nacht in haar eigen bed! Iedere ochtend denk ik weer ‘dankjewel Heidi, je bent een held!'”

_een moeder, na coachtraject van 3 maanden, maart 2019

Als kers op de taart de volle maan in een sprookjesachtige omgeving als afsluit van een zalige 2-daagse begeleid door Heidi. Het was voor mij ontwarrend, confronterend, ontdekken van nieuw talent, creatief, pijnlijk, geruststellend, veilig, rustig, heftig, geborgen, … kortom een reis naar hoe ik ter wereld kwam en hoe mijn huidig gedrag en overtuigingen daar aan te koppelen zijn… super interessant, waardevol, leerrijk en helend… ik wens dat dit eindelijk de start is van mijn wederopbouw … Dankjewel Heidi en alle andere vrouwen voor deze intense 2-daagse… 

_ een moeder, na de Vrouwendoula tweedaagse, januari 2019

“Wauw! Tot tranen geroerd… Hoe bijzonder… Ik geloof dat het nog even duurt tot dit alles tot me doordringt. Dankjewel lieve Heidi voor dit enorme cadeau!”

_ een moeder over het geboorteverhaal van haar zoon

“Heidi is duidelijk en direct. Met de vinger op de juiste snaar, waardoor je zelf meer gaat nadenken en eigen inzichten gaat verbeteren.

_een vader van 3 dochters, na gezinstraject

“Jeetje Heidi, wat een bijzonder verhaal! En wat klopt het allemaal! Dankjewel!”

_een moeder over het geboorteverhaal van haar zoon van 17

“Open armen, geduld, een luisterend oor, een helpende hand. Hier en daar een vleugje humor. Hoe knap dat Heidi in no time ziet wat er aan de hand is, ons inzichten geeft en de ruimte laat om te groeien.”

_een moeder van 2 dochters en stiefmoeder