“Lieve Lieve Heidi

Februari 2022 ik voelde me niet goed en hing een zware deken over me heen, ik zat behoorlijk in de knoop met mezelf. Toen kwam ik op jouw website die bracht mij iets, ik nam contact met je op en zo kwam ik voor een intake gesprek bij jouw. Dit voelde goed JIJ mocht mijn coach worden, en wat voor één! Je hebt me heel, heel erg diep laten gaan, er waren hele pittige sessies bij. Maar hoe je dit deed,  elke keer legde je een vinger op een hele gevoelige plek. Maar je hebt me ook weer oplaten krabbelen. En in precies een half jaar kon ik je los laten. En er zelf weer tegen aan gaan, ik voel me goed en de wereld is weer mooi, ik kan er weer van genieten.

Ik wil je wel duizend bedankjes sturen voor alle fijne gesprekken, de tranen die ik mocht laten, maar ook weer voor de glimlach op mijn gezicht.

Dank, Dank je wel, je bent een topper”

“De coaching van Heidi heeft mij meer rust, zelfkennis en kracht gebracht. Vertrouwen dat ik de wereld aan kan, ook in moeilijke periodes. Hier leer ik van en ook deze gaan voorbij. Voor het coachtraject zag ik een klein meisje staan, wanneer ik in de spiegel keek. Als ik nu in de spiegel kijk zie ik een vrouw staan!”

_een moeder, na een traject van 6 maanden, augustus 2020

“Ik vergeleek mezelf steeds met anderen, maar was me daar niet van bewust. Ik dacht altijd dat anderen het beter deden en dat wat ik doe dan wel niet goed zou zijn. Door de coaching voel ik me veel zekerder. Ik heb een duidelijk beeld gekregen van hoe ik in elkaar zit. Veel inzichten. Ik kan nu veel positiever naar mezelf kijken, zonder er meteen iets van te vinden. Ik heb geleerd veel meer in het nu te leven i.p.v. in het verleden te blijven hangen of in de toekomst allerlei beren op de weg te zien. Ik voel meer rust, vertrouwen!”

_een moeder, na een traject van 6 maanden, januari 2020

“Tijdens mijn intake voor mijn zoontje, die kampte met woedeaanvallen, geconfronteerd worden met het feit dat hij mijn spiegel is. Dat ik jouw begeleiding beter kon gebruiken dan hij. en je had gelijk! Na een heftig maar voor mij heel waardevol traject, heb ik zoveel geleerd over mezelf. Zat zo vast in wat ik deed, maar ben je heel dankbaar dat je me hebt laten zien wat ik ben en kan. Dankjewel lieve Heidi.”

_een moeder, na een traject van 9 maanden, juli 2019

“Ik zou een heel verhaal kunnen maken, maar waar het op neer komt is dit: Je hebt echt heel veel voor ons betekend, met name voor onze dochter. Wat het allergrootste verschil maakt is dat bij een situatie waar het anders gaat dan ze zelf bedacht had, ze eerst echt heel boos zou worden (1 tot 2 uur gillen/krijsen met nog een nasleep) ik nu de reactie krijg; ‘oke mammie’, en we kunnen weer verder! En dit al na een traject van maar 6 weken!”

_een moeder, na een Geboorte In Kaart traject van 6 weken, juli 2019

“Bij Heidi heb ik veel grote stappen gezet. Ik had last van paniekklachten, hartkloppingen, onwel worden. Menig specialist heb ik bezocht, maar werd steeds weggestuurd omdat ze niets konden vinden… Bij het eerste bezoek aan Heidi hebben we mijn geboorte in kaart gebracht. Het regende kwartjes, alles viel op z’n plek! Er is me heel veel duidelijk geworden en ik ben ‘klachtenvrij’! De sessies daarna heeft vele deuren geopend waar ik zelf nooit zo bij stil had gestaan. Het heeft een enorme positieve draai aan mijn gezin én leven gegeven. Super bedankt!”

_een moeder, na een coachtraject van 3 maanden, maart 2019

“Heidi je werkt echt! Iedere dag weer bevestiging, mijn dochtertje slaapt iedere nacht in haar eigen bed! Iedere ochtend denk ik weer ‘dankjewel Heidi, je bent een held!'”

_een moeder, na coachtraject van 3 maanden, maart 2019

“Als kers op de taart de volle maan in een sprookjesachtige omgeving als afsluit van een zalige 2-daagse begeleid door Heidi. Het was voor mij ontwarrend, confronterend, ontdekken van nieuw talent, creatief, pijnlijk, geruststellend, veilig, rustig, heftig, geborgen, … kortom een reis naar hoe ik ter wereld kwam en hoe mijn huidig gedrag en overtuigingen daar aan te koppelen zijn… super interessant, waardevol, leerrijk en helend… ik wens dat dit eindelijk de start is van mijn wederopbouw … Dankjewel Heidi en alle andere vrouwen voor deze intense 2-daagse…” 

_ een moeder, na de Vrouwendoula tweedaagse, januari 2019

“Wauw! Tot tranen geroerd… Hoe bijzonder… Ik geloof dat het nog even duurt tot dit alles tot me doordringt. Dankjewel lieve Heidi voor dit enorme cadeau!”

_ een moeder over het geboorteverhaal van haar zoon

“Heidi is duidelijk en direct. Met de vinger op de juiste snaar, waardoor je zelf meer gaat nadenken en eigen inzichten gaat verbeteren.

_een vader van 3 dochters, na gezinstraject

“Jeetje Heidi, wat een bijzonder verhaal! En wat klopt het allemaal! Dankjewel!”

_een moeder over het geboorteverhaal van haar zoon van 17

“Open armen, geduld, een luisterend oor, een helpende hand. Hier en daar een vleugje humor. Hoe knap dat Heidi in no time ziet wat er aan de hand is, ons inzichten geeft en de ruimte laat om te groeien.”

_een moeder van 2 dochters en stiefmoeder