Onze natuur biedt ons alles wat wij nodig hebben. In een kruidensessie vertel jij mij waar jij last van hebt, of dit nu een fysieke klacht is of een situatie waar je verandering in wilt brengen of… Ik ga met jou op zoek naar het juiste kruidenrecept om jou hierbij te ondersteunen.

Jouw kruidenrecept & de overgang

Tijdens een kruidensessie luister ik naar jou. Door door te vragen komen we tot de kern van jouw probleem. Dat waar jij last van hebt. Of dat nu een fysieke of mentale klacht is, iets in je gedrag of in je relatie; het komt altijd ergens vandaan. Maar al te vaak wordt er gekozen voor de in eerste instantie makkelijkste weg: Symptoombestrijding. Als je pijn hebt aan je knie en je krijgt een pilletje of zalfje waardoor de pijn weg gaat, is het probleem opgelost, toch? Wel jammer dat wanneer je stopt met het pilletje of het zalfje de pijn even vrolijk weer terug komt. Door nieuwsgierig te zijn naar waar de symptomen vandaan komen, welke behoefte of pijn hier onder zit, kom je bij de kern. Zo kan het zomaar zijn dat jouw pijn in je nek komt door de verstoorde relatie met je moeder, je draagt ongewild en onbewust haar last. We gaan dan kijken naar jouw familiesysteem. De kruiden ondersteunen daarbij. Dat kan zijn met een thee, een tinctuur of een zalf. Een wierook of een amulet. Dat wat bij jou past om jou te ondersteunen.

Veel vrouwen in de overgang ervaren klachten. Onze maatschappij is hier niet op ingesteld. Er wordt verwacht dat we altijd maar door gaan, terwijl in deze fase van je leven het juist zo belangrijk is eens stil te staan. Te rusten, te voelen wat jij nu nodig hebt om jezelf welkom te heten in deze nieuwe levensfase. Vanuit mijn eigen ervaringen heb ik me hier in verdiept. Samen met de kruiden wordt deze fase een liefdevolle ervaring in plaats van een zware last ♡